Skip to content

Over ons

Al meer dan 30 jaar staan bij ons kunstenaars en kunstliefhebbers centraal. Wij zetten ons in om contacten te leggen tussen beide groepen. Dat doen we onder andere met meerdere digitale en online activiteiten, kunstbeurzen, kunstboeken en tijdschriften.

Onze missie is om door kunst het leven van iedereen een beetje mooier te maken en daarbij met name beeldend kunstenaars, kunstmusea, galerieën en kunstliefhebbers te dienen. Kunst Vitamine is bij uitstek een medium waarmee kunst onder de aandacht van kunstliefhebbers wordt gebracht. Zowel met het Kunst Vitamine Magazine, vol presentaties van kunstenaars, als met Kunst Vitamine Digitaal, waarin kunst met substantiële kortingen wordt aangeboden. 

Kunst Vitamine is een uitgave van de First Art Group B.V. De First Art Group is een non-profit organisatie, gevestigd in Waalwijk en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 7501 8543.

Kunst Vitamine houdt de kosten graag laag en daarom hebben wij het liefst per mail contact: info@kunstvitamine.nl. Meestal krijgt u binnen 24 uur een reactie. Ook in het weekend.

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.